Drømmer BLIR virkelige! -umuligheter er faktisk yrket mitt.

image-asset-6
Den fargerike gaten i Stavanger

 

I Fra offer til kriger fokuserer vi på deltakernes mål og drømmer. I dag opplevde jeg en egen drøm gå i oppfyllelse.

Jeg har startet et sosialt entreprenørskap og en kan i seg selv si at det er vilt utfra hvordan tingenes tilstand var for 10 år siden. Da var jeg gitt opp av systemet. Jeg ble betegnet med en marginal funksjonsevne og uten bo-evne.

Nå eier jeg mitt eget sosiale entreprenørskap. Jeg har klart å snu brukermedvirkning på hodet. Det er jeg som leier inn fagkompetansen i som sosiale entreprenører/kursholdere.

Fagmedvirkning? Nei, ikke i det hele tatt. I Fra offer til kriger er kompetansen likestilt. Vi jobber side ved side. Fordi jeg ser bredden i å utvide bredden av kompetanse kommer deltakerne til gode på alle vis.

Det er klart at dette er nybrottsarbeid og at jeg ikke har hatt en enkel vei til mailen som kom i dag.

Jeg har i dag fått kontorlokaler i den fargerike gaten i Stavanger.

Jeg kom til et veiskille og oppsøkte et regnskapsfirma i starten av året. Der møtte jeg en revisor som ble veldig begeistret for konseptet Fra offer til kriger representere. Vi ble sittende mer å snakke om konseptet enn om tall. Så spurte han: «Du jobber med menneskers drømmer og mål, men hva er dine?» Jeg sa forsiktig at jeg har en drøm om kontorlokaler i den fargerike gata. Da svarte han bare selvfølgelig: «Det kommer du til å få. Det du har er jo veldig bra»

I dag fikk jeg en mail om at jeg nå skal underskrive en leiekontrakt på et kontorlokale i den fargerike gaten. Fra offer til kriger kan nå videreutvikles til å lage flere typer kurs. Engasjere flere kursholdere både med fag og erfaring. Jeg har også møtt mennesker som ønsker å holde foredrag om sine erfaringer og kompetansen de har opparbeidet. Dette kan jeg nå gjøre fremover.

Dette blir en ny epoke i mitt liv. «Ny epoke» har en ny definisjon i mitt liv. Jeg gleder meg.

Jeg er på plass i kontorlokaler i juni og da blir det også oppstart av en ny type kurs. 2 dagers kurs til salgs for å svare på en etterspørsel. Jeg har også fått «Ja» fra hun som skal stå for fagkompetansen lokalt, så her er det bare å følge med både på facebook-siden og på nettsiden.

Jeg gleder meg, jeg er stolt etter å ha jobbet hardt og målbevisst. I dag får jantelov være jantelov, jeg drister meg til og med til å tenke at mennesker gleder seg MED meg.

 Kontoret til Fra offer til kriger blir oppe på hjørnet  i andre etasje i den lilla bygget
Kontoret til Fra offer til kriger blir oppe på hjørnet  i andre etasje i den lilla bygget

4 thoughts on “Drømmer BLIR virkelige! -umuligheter er faktisk yrket mitt.

 1. Modil Byberg says:

  Gratulere,!!!! JA gleder meg med deg. Veldig inspirerende og kjekt at din drøm har gått i oppfyllelse. Det kan også gi håp til andre. Lykke til vidare!
  Mvh Modil ( erfaringsrådet ved Jæren DPS)

 2. Barbro Elise Aslaksrud Rist says:

  Gratulerer så mye… Blir så glad av å lese det du deler, – å for et sterkt navn… Fra offer til Kriger sier så mye om reisen som er tatt og den videre reisen som ligger å venter.. 🙂

  Takk kjære deg for at du går veien sammen med oss andre å viser vei for de som trenger det.

  Lykke til videre og nyt dagene som kommer. 🙂

  Barbro

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *