Jeg våget å tro, og nå er jeg på vei mot MIN drøm!

image-asset-20

Jeg kan jo begynne med å fortelle litt om meg selv, jeg heter Linn Renee Berg, er ei 28år gammel jente og bor og trives på landlige Sola. Jeg er nå ansatt som webredaktør og skal ha litt ansvar bl.a. for nettsiden og redigering av blogginnlegg som blir sendt inn. Jeg gleder meg masse til å lære alt som læres kan, og syns det er veldig stas å få kunne sitte i det flotte lokalet midt i Fargegaten i Stavanger sentrum.

Jeg var deltager på «Fra offer til kriger»- kurset som gikk i fjor, men jeg kom når de var halvveis uti, så jeg fikk tilbud om å være med en gang til- helt fra starten av. Og det ville jeg selvfølgelig! Så nå er jeg både kursdeltager OG ansatt i «Fra offer til kriger». Snakk om heldiggris!

Jeg har selv brukererfaring fra psykiatrien og vet godt hvordan håp og drømmer kan virke som en fjern, ukjent dimensjon som ikke er tilegnet en selv. Jeg har selv kjent på kroppen hvor tøft det er å ha tro på at en kan, bare man våger, og hvor liten og håpløs en kan føle seg i forhold til andre mennesker.

 Dette kurset var midt i blinken for en som meg; redd, nervøs, usikker og som nærmest ikke engang turte si drømmene sine høyt. Jeg husker godt første kursdag. Jeg satt stiv på stolen og turte ikke si noe eller se noen i øynene i tilfelle de skulle snakke til meg. Jeg var innesluttet og innadvendt. Men det løsnet, og litt etter litt kunne jeg slappe mer av i skuldrene og i stedet vende blikket utover.

 Jeg er fremdeles den rolige typen og liker ikke for mye oppmerksomhet; men gjennom kurset har jeg lært at det faktisk er helt OK. Det beste med kurset er heiagjengen som står på sidelinjen og jubler for hvert nølende skritt vi tar. Da kan vi så vidt begynne og tørre å kjenne på at vi er gode nok, akkurat slik vi er!

Jeg venter i spenning på tiden fremover, og gleder meg masse til å motta blogginnlegg fra alle dere!

Stor hilsen fra Linn. På gjenhør! 

image-asset-1-8

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *