Julegaven til meg selv er å løfte blikket. Her er Fra offer til kriger 2016.

image-asset-5-3

 

Har fått utrolig mange henvendelser fra mennesker som lurer på om vi skal starte en ny organisasjon. Jeg har vært veldig innom de tankene, til og med laget et utkast til struktur som er mye mer tilpasset nåtiden. For det er jo slik at psykisk helse er i en utvikling, også innenfor oss med erfaringer derfra.

Jeg har ofte i foredrag siste året sagt at vi er kommet dit at vi må skille på begrepene: Brukererfaring, brukerrepresentant og erfaringskompetanse. Jeg har sittet og sett på om alt dette kunne bli ivaretatt i en ny modell. I natt stakk altså fornuften innom.

Jeg kommer IKKE til å starte en ny organisasjon! Jeg trenger ikke det, fordi jeg har Fra offer til kriger med et stort potensiale.

Våre krigere lærer meg mye. Janet og Pernille, som er de faglige kursholderne, har lært meg mye. Jossi har også lært meg mye, han sa engang: Det er helt greit at du går ned for telling og begraves i dritt, men grav oppover ikke nedover.

Mamma var også et usedvanlig klokt menneske. Hun sa: Når du bukker for noen, må du nødvendigvis snu ryggen mot noen andre. I tillegg har jeg en kompis som utfordrer meg på mitt fokus når dette er på feil kurs.

Summen av dette er at jeg er klar til å bruke kreftene på de jeg har bukket for.

2016 skal bli et spennende år i Fra offer til kriger. Jeg har gravd meg opp og bukket (for meg) rette veien.

Jeg har noen ting som skal gå kontinuerlig:

  • Veileder noen timer annen hver uke.
  • (Fag)dag uten fag. – Å jobbe faglig uten fasit.
  • Foredrag i ulike tema.
  • Show. Jeg og Jossi skal sette oss ned å spikre en turne. Dette er jeg nå klar for å gjøre. (Takk for tålmodigheten Jossi) 
  • Bokprosjekt. Mitt bokprosjekt skal vies tid. I og med at jeg skal skrive om mennesker og allerede har fått ja fra flere, vil det si at jeg har fine møter med fine mennesker som skal bookes.
  • Kurs. Javisst skal det kjøres kurs. Jeg kommer til å invitere inn til samarbeidsmøter som kan gjøre det mulig å kjøre ordinære kurs.
  • Nye kurs. Jeg har fått forespørsel om et kick-off kurs i Fra offer til kriger. Dette blir et kurs som vil gå over 2 dager. Dette gir en mulighet til at flere kan jobbe etter de prinsipper vi gjør i Fra offer til kriger.

Det blir også et nytt konsept:

Kollisjonskurs. Et kurs som med fokus på hvordan unngå å møte veggen eller få seg «en smell», eventuelt hvordan komme seg etter en kollisjon med veggen. Her har jeg også allerede forespørsler.

Jeg er også i den gode posisjonen at jeg har et kurslokale og jeg komme til å lage andre typer kurs som jeg ser et behov for. Noen kurs vil rette seg mot fagfeltet, andre mot mennesker med erfaring. Her er det bare å følge med!

Ser dette travelt ut?

Ja visst, og det tar meg videre til mitt neste mål: Å kunne lønne andre med både fag og erfaringskompetanse. Få inn de gode menneskene som deler mine verdigrunnlag.

Ja, jeg har gravd meg til overflaten og valgt hvem jeg bukker mot, det henger fortsatt litt dritt igjen, men det akter jeg å få ristet av meg så fort det er mulig.

Ønsker du å høre mer om noen av mine prosjekter, så ta for all del kontakt på linda@offertilkriger og skriv hva du ønsker. Nå skal jeg skrive en setning som jeg ikke trodde skulle gjelde meg lengre:

Ta kontakt i god tid, da min avtalebok begynner å fylles opp for 2016!

do-not-give-up

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *