Linda Øye

Fra offer til kriger

Linda Øye er 43 år. Hun driver Fra offer til kriger, et sosialt entreprenørskap som jobber med kurs, foredrag, veiledning og humorshowet «Åpen dag på lukket avdeling». Hun pleier å si at hennes jobb er å normalisere galskap. Dette har hun gode forutsetninger til å klare, da hun har jobbet seg fra å være varig ufør, til i dag å drive sitt eget firma med flere ansatte. Linda er kjent for å bruke humor i alvorlige temaer og snakker et språk som alle kan kjenne seg igjen i. Identitet og holdninger er noe hun har høyt fokus på i sitt arbeid. Hun har evne til å nå ut bredt. Alt fra ansatte og ledelse til mennesker som strever i livene sine. Med sin tilnærming til ulike tema når hun også «mannen i gata.» Hun har vært kåret til Årets lyspunkt i 2009 og Bragdprisen 2017. Vært gjest i «Sannhetsministeriet» med Dag Sørås og flere podcaster. Hun har sittet i ekspertgruppa til Helseminister Bent Høie. Han har besøkt Fra offer til kriger og sitert Linda i lansering av Folkehelsemeldingen.

Om Talerlisten

Talerlisten hjelper arrangører å finne og bestille foredragsholdere og kursholdere til seminarer, kick-off, kurs, konferanser, julebord, sommeravslutninger og møter. De gir råd og hjelper alle.

På Talerlisten kan du også se andres vurderinger av deres foredragsholdere, så du lettere kan bestemme hvilken foredragsholder som passer best for ditt arrangement og budsjett.

Du betaler ingen gebyrer ved å bruke Talerlisten, men får ærlige råd, en formell oppdragsbekreftelse og hjelp om noe uforutsett skulle skje.

 

Besøk talerlisten