Gjesteblogger: Reisebrev fra en drømmereise

Ferie Gran Canaria Spania 2016

palmer

 

Jeg var heldig gjennom min jobb som veileder å få kjennskap til en kvinne som skulle følge drømmen sin ved å dra til Syden. Jeg er jo utrolig glad i mennesker som våger, tror og drømmer. Derfor grep jeg sjansen og ba Aina, som var ledsager om å utfordre denne kvinnen til å skrive et reisebrev fra sin Sydentur. Det er først gang hun har vært i Syden og hun har ikke bare våget, trodd og drømt. Hun har nå både fulgt sin drøm og tatt utfordringen med å skrive reisebrev. Jeg er utrolig stolt av å få være den som publiserer dette reisebrevet og håper at det kan være en inspirasjon både til å drømme om varmere strøk, men mest av alt til å følge drømmen din! Her er hennes reisebrev: 

image-asset-17

 

Jeg har gledet med veldig til denne turen. Til å prøve noe nytt og spennende. Reiste med fly fra Sola Lufthavn. Hadde med meg Aina som min ledsager. 

Vi har både vært og badet og solt oss. Mandagen var vi på kamelridning og jeep safari.

image-asset-1-7

Jeg har vært på spa og fått massasje. Virkelig kost meg.
Vi reiste med buss til Puerto Rico og reiste ut på havet med båt. Der så vi delfiner i havet. Jeg har vært på shopping senter, og fikk gjort mange gode kupp. Jeg har også på mange markeder og kjøpt suvenirer. Jeg har tatt noen bilder. Jeg har vært i ubåt. Da så jeg både fisker og gamle skipsvrak.

Jeg har vært på kabaret. Den kvelden spiste vi en god tre-retters middag. Der var underholdningen show med sangere, dansere og akrobater.

Gran Canaria var varmt og godt. Det var så avslappende å være der. Jeg har opplevd mange nye ting. Mye har vært nytt og spennende. Godt å få farge etter soling. Jeg er veldig glad for at jeg fulgte drømmen og dro på ferie til Gran Canaria.

Nå  har jeg til sammen vært i: Norge, Danmark, Tyskland, Sverige og Spania.Jeg vet jeg vil reise igjen, slik at jeg har flere land på listen min, men usikker hvor.

Kanskje Grønland eller Irland…

Jeg kan nå i alle fall krysse av for et nytt land jeg har besøkt. 

image-asset-2-5

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *