Vil DU være gjesteblogger hos oss om din sommer?

image-asset-22

Jeg elsker sommeren. Jeg har bursdag i august og er et ekte sommerbarn som elsker sol og varme. Det kan faktisk ikke bli for varmt! Jeg husker jeg var i Tyrkia for mange år siden under en hetebølge som herjet og gradestokken viste mer enn 40. Andre søkte skygge og air condition, jeg lå på stranden og syntes det var helt topp!

Jeg har mange gode sommerminner fra da jeg var barn. Jeg er opprinnelig fra Finnmark, og jeg ble sendt nordover hver sommer for å være sammen med familien. Jeg elsket det. Å kunne bo og være sammen med bestemor, leke med søskenbarna og dra rundt å besøke slekta. I Finnmark går ikke solen ned om sommeren, og det var ingen som brydde seg om klokka, så vi var oppe så lenge vi ville. Vi dro på fisketurer midt på natta, tente bål og grillet pølser og marsmallows. Vi lekte i fjæra og var alltid ute. Vi dro på oppdagelsesturer i fjellet og rodde alene i båt. Jeg husker barndomssomrene i Finnmark som en lykkelig tid.

Det er fint å ha slike minner.

Nå er det mange som har sommerferie og jeg misunner dem som reiser til varmere strøk, spesielt siden det fine været lar vente på seg her hjemme. Kanskje dere har noen kjekke, morsomme, søte, fine eller herlige sommeropplevelser dere vil dele med oss? Det er de små øyeblikkene som skaper de store minnene.

Send det inn til oss! Vi vil gjerne høre! Husk at gjesteblogginnlegget må ikke ha mer enn 4000 tegn, inkludert mellomrom.

Innlegg kan sendes til: linn.berg@offertilkriger.no

Jeg gleder meg til å høre fra dere!

Stor sommerhilsen fra Linn

image-asset-1-11

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *