Teamet

Linda Øye

Daglig leder

Som daglig leder er Linda god på å ansette mennesker som har de egenskapene som trengs for å bygge et bra team. Dette er viktig da hun har en annerledes bakgrunn enn mange andre daglige ledere. Hun har like mange år som psykiatrisk pasient som på skole – 9 år.

Linda har jobbet seg tilbake til arbeidslivet etter å ha vært varig ufør. Hennes hovedområde er å ha samtaler som går på “hodebetennelse”, der hun kan møte krigerne med en annen forståelse og klokskap gjennom et levd liv.

E-post: linda@offertilkriger.no

Mobil: 482 54 495

Geir Edland

Veileder

Geir har hele sitt yrkesliv, frem til han startet hos oss i 2019, jobbet i betongbransjen. Han er veldig dyktig på å se ressurser utfra hva som kreves i arbeidslivet. Med sitt nettverk fra næringslivet kombinert med å se potensiale i hva krigerne kan få til, har vi fått et godt omdømme i anleggsbransjen.

I det daglige jobber han sammen med krigerne og er den mest handy av oss ansatte. Han er flink til å engasjere krigerne og få de lave stemmene til å ta sin plass.

Mobil: 952 14 789

Sten Johansen

Veileder

Sten begynte hos oss i januar 2023 og har bakgrunn fra salg og markedsføring. På fritiden er han engasjert i barnehåndball og er trener for to lag. Han har også militær bakgrunn som befal i Hæren og Heimevernet, og har i tillegg et bredt nettverk innen næringslivet.

Epost: sten@offertilkriger.no

Mobil: 911 69 584

Ingvar Myklebust

Veileder

Ingvar har bakgrunn fra Stangeland Maskin. Han er unikt opptatt av mennesker og er dyktig på å tilpasse arbeidsoppgaver til den enkelte kriger. Han er også utrolig viktig inn i arbeidet med eksterne samarbeidspartnere.

Ingvar bor på gård og driver med 1000 ting på fritiden. Dette er veldig positivt i arbeid med krigerne, og bidrar til kreative prosjekter både på kafeen og i verkstedet. Han har vært ansatt hos oss siden juni 2023.

E-post: ingvar@offertilkriger.no

Mobil: 948 89 171

Merethe Aarthun

Kontormedarbeider

Merethe er den beste av oss på struktur, rutiner og oppfølging av skjema, søknader og tidsdisponering. Hun er også utrolig viktig inn i arbeidet med både ansatte og krigere.

Merethe ser veldig godt hvor hun kan gjøre en jobb og er dyktig både i arbeid med krigerne, og til å holde orden på alles avtaler, timeplaner og frister. Hun har vært ansatt hos oss siden mars 2022.

E-post: am@offertilkriger.no

Kontor: 929 83 277

Å våge, tro og drømme!