Teamet

Linda Øye

Daglig leder

Som daglig leder er Linda god på å ansette mennesker som har de egenskapene som trengs for å bygge et bra team. Dette er viktig da hun har en annerledes bakgrunn enn mange andre daglige ledere. Hun har like mange år som psykiatrisk pasient som på skole – 9 år.

Linda har jobbet seg tilbake til arbeidslivet etter å ha vært varig ufør. Hennes hovedområde er å ha samtaler som går på “hodebetennelse”, der hun kan møte krigerne med en annen forståelse og klokskap gjennom et levd liv.

E-post: linda@offertilkriger.no

Mobil: 482 54 495

Geir Edland

Veileder

Geir har hele sitt yrkesliv, frem til han startet hos oss i 2019, jobbet i betongbransjen. Han er veldig dyktig på å se ressurser utfra hva som kreves i arbeidslivet. Med sitt nettverk fra næringslivet kombinert med å se potensiale i hva krigerne kan få til, har vi fått et godt omdømme i anleggsbransjen.

I det daglige jobber han sammen med krigerne og er den mest handy av oss ansatte. Han er flink til å engasjere krigerne og få de lave stemmene til å ta sin plass.

Mobil: 952 14 789

Steinar Bø

Veileder

Før Steinar begynte hos oss i februar 2021, var han daglig leder i Hurtigruta Carglass. Han har også jobbet med salg, og på fritiden er han sanger i flere band.

Steinar jobber sammen med krigerne både på verkstedet på Orstad og i kafeen. Han har et stort nettverk og bidrar til at næringslivet har et eierskap til oss og våre krigere.

Steinar er den som er best på SoMe og salg hos oss, og har en stor del av æren for at vi har så mange følgere på Facebook. Han dyktig på å få krigerne til å ta imot gjester og å lære hvordan man snakker med dem.

E-post: steinar@offertilkriger.no

Mobil: 481 11 275

Sten Johansen

Veileder

Sten begynte hos oss i januar 2023 og har bakgrunn fra salg og markedsføring. På fritiden er han engasjert i barnehåndball og er trener for to lag. Han har også militær bakgrunn som befal i Hæren og Heimevernet, og har i tillegg et bredt nettverk innen næringslivet.

Epost: sten@offertilkriger.no

Mobil: 911 69 584

Merethe Aarthun

Kontormedarbeider

Merethe er den beste av oss på struktur, rutiner og oppfølging av skjema, søknader og tidsdisponering. Hun er også utrolig viktig inn i arbeidet med både ansatte og krigere.

Merethe ser veldig godt hvor hun kan gjøre en jobb og er dyktig både i arbeid med krigerne, og til å holde orden på alles avtaler, timeplaner og frister. Hun har vært ansatt hos oss siden mars 2022.

E-post: am@offertilkriger.no

Kontor: 929 83 277

Å våge, tro og drømme!