Verkstedet

på Orstad

Både Praktisk og sosialt

Verkstedet vårt på Orstad ligger idyllisk til på Orstadtoppen ved Kalbergskogen. Her har vi et stort uteområde til rådighet i tillegg til innendørs fasiliteter.

Vi har laget til en del soner på uteområdet med blant annet grillplass, Ja/nei-benk, og pausesteder med benker. Her har vi også mulighet til sommerlige aktiviteter som kan gå inn under vedlikehold, som f.eks. trimming av gress og trær, klipping av hekk, vedlikehold av gjerder og utemøbler osv. I tillegg bruker vi grillplassen selv om sommeren. Det er også dyr som skal mates, deriblant sauer og griser. 

Inne i låvebygget har vi vårt treverksted. Der lager vi benker, fuglekasser, blomsterkasser og en rekke andre treprodukter.

Vi har også et sveiseverksted hvor vi sveiser skrapmetall og andre prosjekter i stål.

En hyllest til kjærligheten

Ja/nei-benken vår ble offisielt åpnet 4. august 2021 av daværende Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen.

Vi ønsker at dette stedet skal være en hyllest til kjærligheten! Det kan være et romantisk møtested for å få svar på om dere skal bli kjærester, eller om din kjæreste ønsker en bekreftelse på at dere fortsatt velger ja.

Dette kan også være Jærens vakreste sted å fri til din kjære! Det er selvsagt et ønske at ja-benken blir brukt mer enn nei-benken.

Her er det også rom for å henge opp hengelås som et symbol på evig kjærlighet! 

Bilder

Klikk på bildene for å se større versjoner!

Å våge, tro og drømme!